Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

1ο συνέδριο Ορθοδοξίας του Ελληνισμού / διαμονή Arcadia Hotel


Η πανελλαδική ένωση Αρκάδων η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας & Κυνουρίας,  η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως,  η  περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας και ο δήμος Τρίπολης οργανώνουν το 1ο  συνέδριο  της «Ορθοδοξίας του Ελληνισμού» στην Τρίπολη με στόχο η Αρκαδία να γίνει τόπος Προσκυνηματικού, Θρησκευτικού Προορισμού της Ορθοδοξίας και να ενταχθεί στον Πνευματικό Θρησκευτικό Τουρισμό της Ελλάδας.
Μέσα από μεγάλες γιγαντοοθόνες θα προβληθούν τα ιστορικά Μοναστήρια της Αρκαδίας, τους Βυζαντινούς Ναούς και τους Αρχαιολογικούς Χώρους, ολόκληρη την Πολιτιστική μας Κληρονομιά, την φυσική ομορφιά της Αρκαδίας.
Καλούμε το Χριστεπώνυμο κοινό μας όπως προσέλθει και παρακολουθήσει τις εργασίες του 1ου Συνεδρίου στις 26 Απριλίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τριπόλεως.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει τα μέγιστα και θα είναι καθοριστική για την επιτυχία των σκοπών του Συνεδρίου, για την Ορθόδοξη Εκκλησία, για την αναπτέρωση του χριστιανικού αισθήματος, και για την «Ανάπτυξη του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Αρκαδία».
Το συνέδριο είναι στις 26/04/2014

για κρατήσεις δωματίων  μπείτε στο site μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου