Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τρίπολη Διαμονή / Έκπτωση 10% από Δευτέρα - Πέμπτη σε όλους τους τύπους δωματίου με πρωινόΤο ξενοδοχείο Αrcadia Design Hotel στο κέντρο της Τρίπολης, σας παρέχει έκπτωση  -10% , για κάθε τύπο δωματίου που θα επιλέξετε για την διαμονή σας
 (μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο),
από Δευτέρα - Πέμπτη
Συμπεριλαμβάνεται πρωινό.
Εκτυπώστε το παραπάνω κουπόνι
  • Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη
  • Κάθε χρήστης μπορεί να εκτυπώσει έως και 5 κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο
  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο από 05/02/2014 - 05/04/2014
  • η προσφορά διατίθεται βάση διαθεσιμότητας έχοντας πρωτίστως επικοινωνήσει με το τμήμα κρατήσεων στο τηλ. 2710225551- 3
  • Για την ισχύ της προσφοράς απαιτείται η υπόδειξη της εκτύπωσης, του κουπονιού στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατά την άφιξή σας.
Το ξενοδοχείο Αρκαδία συνδυάζει αρμονικά το minimal design με την παράδοση. Το ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Τρίπολης, έχοντας περάσει σε νέα εταιρεία διαχείρισης, σας καλεί να το γνωρίσετε και να απολαύσετε τις παροχές του.
Επιλέξετε ανάμεσα από 33 κατηγορίες αυτό που σας αρέσει για το πρωινό σας, από τον πλούσιο μπουφέ μας. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα της Αρκαδικής γης. (μέλι, γιαούρτι, γλυκά του κουταλιού κτλ)

η κουζίνα μας το μεσημέρι ανοίγει με παραδοσιακές συνταγές και κάθε μέρα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα πιάτα ημέρας μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου