Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Μια εμπειρία διαφορετική στο Arcadia γι αυτούς που εργάζονται πολύ!



Στα υπέρ του ξενοδοχείου συγκαταλέγεται  το σημείο που βρίσκεται, μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα και μέσα στο κέντρο της Τρίπολης. 
Συγκεκριμένα στην πλατεία Κολοκοτρώνη 1.

Σε λιγότερο από 5 λεπτά μπορείτε να βρεθείτε με τα πόδια στην Δεληγιάννη , τον γνωστό πεζόδρομο με τα μαγαζιά και τα καφέ. Εάν επιθυμείτε να φάτε ή να διασκεδάσετε πίνοντας το ποτό σας τότε δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε καθόλου από το σημείο αυτό, μιας και είναι όλα εκεί μαζεμένα.Εκεί δίπλα βρίσκεται και η Πλατεία Πετρινού.

Πλατεία Πετρινού


Εάν τώρα έχετε έρθει για να κάνετε τα επαγγελματικά ραντεβού σας ο χώρος του ξενοδοχείου είναι ιδανικός και προσφέρει χαλάρωση μιας και μπορείτε να κουβεντιάσετε ενώ απολαμβάνεται το ρόφημά σας.
Ζητήστε να σας σερβίρουν φρέσκο σπιτικό φαγητό ημέρας και συνοδέψτε το με κάποιο από τα κρασιά μας βιολογικής παραγωγής.

Όσο περνάει η ώρα μπορείτε να αποσυρθείτε στο δωμάτιο σας για να ξεκουραστείτε, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Το στρώμα είναι ιδανικό για να σας αποφορτίζει από την κούραση της ημέρας και το πουπουλένιο πάπλωμα  θα σας χαρίσει απλόχερα έναν ιδανικό ύπνο.




Το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το πλούσιο μπουφέ του πρωινού μας , το οποίο έχουμε επιμεληθεί ειδικά για όλους εσάς και να ξεκινήσετε την ημέρα σας  παίρνοντας ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου